Rólunk

SUA Fortuna kőedény, mindenhol megállja a helyét!

A fazekasság története egészen a mezolitikum korszakáig nyúlik vissza. Akkoriban az edényeket főként tárolásra használták, majd ez az ősi mesterség a történelem során az iparművészet egyik neves szimbólumává vált a kora újkorban megjelent manufaktúrák útján, ezáltal napjainkban a kőedények, mint a kertművészetben és egyre gyakrabban a belsőépítészetben is alapvető és fontos díszítőelemeként képviseltetik magukat.

Manufaktúránk különleges, kézzel készült technológiával állítja elő saját formavilággal rendelkező, egyedi kőedényeinket. Formatervezésük során arra törekszünk, hogy kőedényeink mind megjelenésükben, mind pedig színvilágukban harmonizáljanak a természettel és az építészettel egyaránt.

Kőedényeink garantáltan kiváló díszítőelemei lesznek otthonának, akár kül-, akár beltérben kerül elhelyezésre. Ha a szemet gyönyörködtető látvány nem lenne elég, növényei is imádni fogják, mivel különleges összetételének köszönhetően megvédi azokat a nagy hőingadozástól, megfelelő szellőzést biztosít a talajkeveréknek, ezáltal kedvező körülményeket biztosít fejlődésükhöz.

Más cserépedényekkel/műanyag cserepekkel ellentétben kőedényeink súlyuknak és a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően stabilak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem borítja fel a szél, nem fenyegeti a fagy okozta repedések veszélye, így a tárolás sem okoz többé fejfájást!

Kiváló egynyári és évelő növények, kisebb fák/cserjék kiültetésére, kedvezményes áraink pedig magukért beszélnek!

Válassza ki az Ön által leginkább kedvelt stílust, méretet és tegye látványosabbá otthonát kőedényeinkkel, melyeket kérésére és előzetes egyeztetés után akár egyedi színben is el tudjuk készíteni Önnek!